Chroń z nami ostatnie lasy naturalne!

Dzika przyroda ginie. Chrońmy ją razem

Ostatnie lasy naturalne Ziemi znikają w zastraszającym tempie. Masowa wycinka, wypalanie pod przemysłowe uprawy i hodowlę zwierząt oraz kryzys klimatyczny sprawiają, że co roku z powierzchni ziemi znika prawie 10 milionów hektarów najcenniejszych przyrodniczo lasów. Greenpeace działa, by zachować ostatnie fragmenty dzikich puszczy i ich mieszkańców. Działaj z nami - chrońmy razem dziką przyrodę.

Twoje regularne, nawet niewielkie wpłaty wzmacniają skuteczność naszych działań i walki o ochronę przyrody.
Chroń z nami ostatnie lasy naturalne!

Wspólnie możemy uratować wyjątkową różnorodność biologiczną dzikich puszczy

W dobie dramatycznej utraty różnorodności biologicznej na całym świecie, robimy wszystko, by uratować ostatnie skrawki naturalnej, dzikiej przyrody. Uzupełnij swoje dane:

Wyrażam zgodę na udzielanie mi informacji o działaniach Fundacji

Administratorem Twoich danych jest Fundacja Greenpeace Polska. Prosimy o zapoznanie się z pełną klauzulą informacyjną wyjaśniającą, jak przetwarzamy Twoje dane osobowe.

Chroń z nami ostatnie lasy naturalne!

Dzięki Twojemu wsparciu chronimy lasy w Polsce i na całym świecie

Wybierz sposób płatności:
?

Data ważności karty

Twoje dane osobowe podane na tej stronie zostaną przekazane do PayU w celu realizacji Twojej płatności, a także w celu wypełnienia przez PayU obowiązków związanych z obsługą ww. płatności. Prosimy o zapoznanie się z pełną informacją na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez PayU.